Lis
28
2009

Misfits

Ještě než nás MatejJ oblaží novým dílem, chtěl bych zase upozornit na nový a výborný (podle prvního dílu) seriál MISFITS o bandě mladých delikventů, kteří získají super schopnosti. Ano, takoví HEROES, ale s poněkud jinými ideály (kdepak záchrana světa) v anglickém provedení. A že to provedení je SETSAKRA chytlavý! A je to taky neuvěřitelně vtipný, především „hlavní“ hrdnina, u kterého se jeho schopnost ZATÍM ještě nedozvíte a přesto neuvěřitelně vyčnívá a zamilujete si ho, i kdyby žádnou superschopnost neměl. Odkaz na web je www.misfits.cz. O misfits se zde zmiňuji, protože předpokládám, že tohle bude ZÁLEŽITOST SEZÓNY, podobně jako HEROES nebo Prison Break. No nekecám!

Podívejte se na trailer… mazec!

Misfits

  1. xxENDxx napsal:

    Toka:

    já jednoznačně doporučuju „How not to live your life“, udrzbar ze scrubs ma ted vlastni sitcom – „The Middle“, Monika z pratel ma svuj sitcom, ktery dela tvurce Scrubs – Cougar Town… a kazdopadne koukni na Weeds a Californication… nejsou to sice sitcomy, ale sou to 20minutový bomby!!!!

  2. Ajvngou napsal:

    Koukám, že ti tam chybí 30rock. Výborný! A možná i That 70s show (www.that70show.ic.cz)

  3. Toka napsal:

    Když už jsme u těch nových seriálů, neznáte nějakej comedy – sitcom 20 minutovej hodně dobrej seriál? Mam za sebou: Gary, Scrubs, Friends, Joey, Himym, BBT, Step by Step. | 2 a půl chlapa mě moc nezaujalo ale neviděl sem moc – to samý My name is Earl. V obou případech mi přišli nesympatičtí.. Nebo mi tam prostě chyběla nějaká postava fakt čistě pro zábavu (Gary, Údržbář, Chandler/Joey, Barney, Sheldon, Coudy).. Nějaký nápady? 😀

  4. polle napsal:

    Ma to svoje caro 😀

  5. Krojd napsal:

    Díky za „upozornění“ na skvělej seriál, hned včera v noci sem musel shlídnout všechny 3 díly. Z počátku sem si myslel, že to zas taková bomba nebude, ale jak se pilot rozjel, tak zcela sdílim tvoje nadšení. Ještě jednou díky.

Zanech koment