Led
18
2009

Titulky 1×06 – Gary meets the Gang

titulkyJe to tu, další české titulky jsou na světě. Jedná se o titulky k epizodě „Gary Unmarried – 1×06 – Gary meets the Gang„, které pro vás přeložil Krojd, já jsem se postaral o korekce. V epizodě se objevuje pár věcí, které si zaslouží vysvětlivky, a které jsem nechtěl dopisovat do titulků, aby se z nich nestal slovník cizích slov.

Takže…

1/ když se Allison ptá Garyho, jak se jmenují Vanessini kamarádi, Gary odpoví „Chandler, Monika a Joey“, což jsou ve skutečnosti postavy ze seriálu „Přátelé“. To jistě víte, ale to co vám mohlo uniknout je, že Alisson se Garyho ptá, kde se potkají… a zeptá se ho, jestli nejdou náhodou do „Central Perk“, což je kavárna, kam pořád chodí postavy seriálu „Přátelé“.

2/ Allison zmiňuje, že je ráda, že jí nikdo necituje celý den „Caddyshacka“. Jedná se o film z roku 1980, v hlavní roli s Chevy Chasem a chlupáčem na golfovém hřišti.

3/Allison říká Tomovi, ať udělá drink s názvem Saranče (grasshopper), což je míchaný nápoj s mátovou chutí, který se skládá ze smetany, čirého kávového likéru a mátového likéru… podle jehož zelené barvy dostal nápoj jméno.

To je asi tak všechno, takže si užijte epizodu, a těšte se na další!

Enjoy!

Titulky 1×06 – Gary meets the Gang

  1. Ajvngou napsal:

    Tak teda jako stahuju, saláti

Zanech koment